Sterren op het Doek 18 november

Ik doe mee met Sterren op het Doek! Joepie! Voor mij een eens in je leven ervaring. Samen met de andere kunstenaars Tess Anders en Eline Paardekoper. En niet te vergeten, met Olcay Gulsen! De opnames waren voor de zomer al afgerond. Dus ik weet al hoe het gegaan is en wie er gewonnen heeft. Maar ja, wat heeft het team van het productiebedrijf Mediawater nu precies geselecteerd om te laten zien? Ik weet het niet.

Ben jij ook zo nieuwsgierig en wil je weten wie er gewonnen heeft? Kijk dan op zaterdag 18 november op NPO2 om 20:40 naar Sterren op het Doek.

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Matty en Geertje

  Beste Robert,
  Wat een verrassing om jou bij Sterren op het Doek te zien. Matty zei onmiddellijk; hé dat is dokter Robbert! Wat heb je een prachtig schilderij gemaakt we vinden het terecht hoor dat je gewonnen hebt! En zo te zien heb je er erg veel plezier in.
  Hartelijke groet van Matty en Geertje ( weet je nog? samengewerkt op Sterrenberg)

  1. Robert van Beek

   Ha Matty en Geertje,
   Ja dat weet ik nog wel! Dus jullie zijn nog bij elkaar? Niet dat ik daaraan twijfelde hoor, ha, ha, maar wel leuk om te horen! Komen jullie ook op de reunie? In ieder geval fijn om van jullie te horen en dank voor je complimenten!
   Hartelijke groet,
   Robert

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.